Публикувано на: вт, Дек. 19th, 2017

Любовен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

През тази седмица благодарение на няколко планети ще успеем да постигнем напредък в разбирането на нашите идеали и убеждения. Някои представители на зодиака ще се радват на неочаквана романтика. Сатурн ще ни напомни, че в любовта трябва да се полагат усилия. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Необвързаните представители на зодия Овен е възможно тази седмица да срещнат някого и то по най-вълнуващия и неочакван начин. Насочете се към повече социални събития, като не пропускайте и пътуванията. Някъде ви очаква вълнуваща романтика. Що се отнася до обвързаните Овни, те ще могат да планират така мечтана ваканция с любимия човек.

Телец

Ако се намирате в любовна връзка, с половинката ще се почувствате така сякаш сексуалните ви взаимоотношения са подновени. Моментът е подходящ да споделяте повече време заедно, да се отдадете на тайните ви сексуални желания.

За необвързаните Телци, новините по отношение на любовта са обещаващи. Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор, ще ви напомни за себе си. Бавно, но сигурно ще получите това, от което се нуждаете в любовта.

Близнаци

Най-накрая! Ще видите продуктивно движение в любовния ви живот тази седмица. Влиянието на Луната в партньорския ви сектор ще помогне да създадете ново начало за вас и половинката ви. Меркурий ще ви помогне да достигнете повратна точка в комуникацията с партньора.

За щастие и двамата ще гледате в една посока. Ако сте необвързани, направете всичко възможно да се забавлявате, да посещавате социални събития. Има голяма вероятност да се случи нещо интересно в любовен план.

Рак

Раците ще усетят влиянието на Сатурн, който ще навлезе във вашия 7-и дом на партньорствата. Така ще се задържи до 2020 година, затова се подгответе за значителни промени в отношенията. Ако имате брак или сериозна връзка, тогава вероятно Сатурн ще разкрие най-слабите връзки между вас и вашия партньор, като ще ви напомни да погледнете към тях.

И двамата ще положите усилия за укрепването на вашата връзка. Необвързаните Раци може скоро да срещнат своята сродна душа.

Лъв

Вълнуваща ще бъде седмицата по отношение на любовта. Новолунието във вашия романтичен сектор в понеделник може да означава, че истинската любов ще се появи скоро. Направете всичко възможно през следващите две седмици да бъдете по-активни в социалните събирания, контакти.

Някои от вас може да имат колебания дали да дадат втори шанс на бивша половинка. Независимо дали се движите назад или напред в хронологията на любовта си, крайният резултат изглежда ясен – щастие.

Дева

Космическа промяна ще се случи тази седмица и ще има кармични последици. Сатурн, планетата на уроците и ограниченията, ще влезе във вашия романтичен сектор във вторник и ще остане в тази част на вашата диаграма до 2020 година. Очакват ви повече положителни емоции в любовта. Ще получите някои ценни уроци, сякаш ще станете и по-мъдри. Тези, които нямат половинка до себе си ще имат възможността да помислят повече за себе си, за приоритетите си.

Везни

Романтичните мисли ще ви владеят през тези дни. Вероятно ще искате да ги споделите и с любимия човек. Космическите събития може да ви насочат в изцяло нова посока. Не се притеснявайте, това ще бъде вълнуващо! Необвързаните Везни може да срещнат някоя интересна личност. Кажете ? „Здравей“!

Скорпион

Дълбочината в комуникацията ще бъде приоритет за вас. Сатурн ще ви помогне да споделяте вашите мисли. Ако сте необвързани има шанс да срещнете интересна личност, за която ще ви се иска да научите нещо повече. Обвързаните скорпиони и тези, които търсят любов ще трябва да положат усилия в комуникацията, за да получат това, което искат.

Стрелец

Пригответе се за положителна промяна по всички възможни начини! Новолунието във вашия знак ще даде нов потенциал на любовния ви живот. От друга страна, Сатурн ще ви накара да се почувствате така, сякаш огромно тегло е паднало от раменете ви.

Това със сигурност ще се отрази и на любовния ви живот и ще видите надежда в партньорство, за което преди сте мислили, че може да не се случи. Като цяло Стрелците ще могат да вземат ясни решения за живота и любовта, очакват ви хубави емоции.

Козирог

Повратната точка в живота ви ще започне тази седмица, но в нея може да се почувствате така, сякаш изобщо не се движите. Това ще се дължи на вашата управляваща планета Сатурн, която ще се задържи в знака на Козирог до декември 2020 г. Време е да приемете вашата реалност – какво можете да промените и какво не.

Всъщност е време да станете по-реални за живота и личните си цели, отколкото някога сте били преди. И да, това включва вашият любовен живот. Добрата новина е, че с готовност може да поемете любовната отговорност за ангажираност, която може да издържи теста на времето.

Водолей

Пътят към сърцето ви тази седмица не е през стомаха ви, а чрез приятелите ви. Венера сега е в сектора на социалните ви взаимоотношения и ще бъде в прекрасна позиция към Уран, който се намира във вашия дом на комуникацията.

Това предполага, че докато сте социални извън работата и дома, може да почувствате любовта. Обвързаните Водолеи ги очакват хубави емоции с половинката.

Риби

Рибите ще получат важни житейски уроци от Сатурн по отношение на взаимоотношенията, били то любовни или тези с приятели. Дали сте отворили достатъчно сърцето си за любовта на другите? Помислете над любовния ви живот, комуникацията с любимия човек. Сега е време за равносметки. /az-jenata.bg

Коментари

Автор

-